houseofchampions.blogg.se

Här bloggar vi House Of Champions medlemmar

Tillbaka

Kategori: Allmänt, Madde

Jag är tillbaka efter en underbar vecka i Tel Aviv, åk dit om ni får chansen, jag tänker återvända när jag får tillfälle och vara längre än en vecka. En storstad vid kusten med en strand som sträcker sig efter hela staden, utomhus gym finns och dom har crossfit anläggningar för oss som gillar aktivitet. Jag blev förälskad i staden och skall vid nästa besök söka upp crossfit anläggningen som jag fick nys om sista dagen. 
 
Efter en veckas halvdan träning kom jag tillbaka och började med dubbla pass på söndagen, först ett pass på förmiddagen med Fadi, teknik och säck där jag fick tips på saker som stärker mig som fighter. Sen ett eftermiddagspass på Crossfit Eriksberg, tungt pass som Mikael höll. 
 
Idag körde jag fystestet på klubben med Sebbe och Tommy, vi krigade på bra alla tre. Vårt fystest som Tommy byggt ihop heter tok 25, man måste nog vara lite tokig för att genomföra det. För bra mår man inte. Som jag skrev i min blogg påväg hem efter testet: " Du ska göra ditt bästa i 25minuter och vill spy efter sju."  , det är lika mycket mentalt som det är fysiskt. 
 
Imorgon kommer jag inte träna då jag jobbar hela dagen fram till kvällen, men på onsdag går vi på 100% matchfokus. 
 
Byter ut sandstranden mot mattorna på klubben, jag är hemma. 
// Mini 

Mitspassdags

Kategori: Dogge

Snart dags för matchsparring igen. Får bara fjäska för päronen och se om de kan passa min lilla ninja. Får bli som det blir men får träna för det i varje fall!

Tisdag igen, det heliga mitspassets dag. Kul, tungt och jobbigt men när teknikerna sitter så känns det bra för självförtroendet. Måste ju försöka omvandla all teori till praktik. Matchsparring känns som ett bra ställe för det. Blir ju tyvärr inte lättare av nån sparkar och slår på en samtidigt men hade det varit lätt så hade ju vem som helst gjort det. Känns viktigt att vara med för min egna utveckling och sen är man lite revanschsugen sen sist med.

Får bli en kortis idag men ville gärna skriva en rad. Varit lite slapp med både träning och blogg men lovar åter bättring.

I brist på längre text så lämnar jag er med det vackra kortet nedan. Vackra, stolta män!

Blickar frammåt

Kategori: Allmänt, Madde

Nu blickar vi frammåt och fokuserar, hela gänget. 
 
Två matchdatum i närmaste har vi inplanerat så nu är det full fart som gäller i april. Ska bli en grym tid framöver då alla fokuserar mot målet och vi kan köra på som en familj, som strävar efter samma sak, utveckling! Inget kan stoppa oss nu. 
 
Jag har tränat två dagar efter min match och det känns hur bra som helst att vara tillbaka, men nu tar jag ett break igen, packar resväskan (ner med träningskläder, bikini och allt som hör till) och åker en vecka till Tel aviv. Inte för att tajmingen är perfekt just nu, när jag bokade resan var foten sönder och jag hade lagt tävlingsplanerna på is. Läget är oförändrat med foten, det är bara tävlingsplanerna som är ändrade. Jag kör på, foten håller om jag sköter det rätt. Biter ihop, tejpar, lindar och kämpar. Strutsen har definitivt kört huvudet i sanden, men visst gnäller jag lite. 
 
Nå, 1 vecka i solen kommer göra gott, sen blir det diet, träning och matchfokus som väntar när jag kommer hem. Skall försöka få vågen att stå stilla och inte röra sig snabbt uppåt, blir så tungt att komma ner till matchvikt då. 
 
fotograf: Villgot Englund
 
/ "Trasdockan"