houseofchampions.blogg.se

Här bloggar vi House Of Champions medlemmar

Förberedelser

Kategori: Allmänt, Madde

Förra veckan var det fokus på matchförberedelser, Nolan ska gå match i helgen och vi andra stöttar och finns att tillgå i förberedelse syfte. 

Det är grymt att ha gruppen som backar upp fast vi utövar en individuell sport. 

Mycket sparring senaste träningarna, väldigt bra träning för oss allihop men med fokus på Nolan som individ. 




Jag personligen har nog vart minst lika pressad, man vill såklart förbereda de andra på bästa sätt. Pressad för att utvecklas, mentalt och tekniskt. 

På söndagar har vi också en grym rutin, vi försöker att samla alla på lunch efter träningspasset, där vi bara är, surrar om allt från träning till olika kulturer. 


Ni är grymma grabbar! 
/mini Madde 




Sluta aldrig kämpa

Kategori: Allmänt, Madde

Ytterligare en träningsvecka har passerat. Jag har kört med avancerat gruppen tisdag och torsdag, idag körde jag med fortsättar gruppen och det har vart grymma träningar som vanligt. 

Tisdag avancerad grupp

Söndag fortsättare

Vill slå ett slag för att aldrig sluta kämpa för sina mål, du kan göra allt du vill, dröm inte för litet! Det du behöver göra är bara att träna, kämpa, svettas och kanske till och med gråta?! -gör det då!

/mini Madde 
Www.fightercandy.se





Bowling Champions

Kategori: Allmänt, Madde

Igår hade vi sociala aktiviteter med Muay Thai Champions, alltså ingen träning i form av fighting. Vi bytte handskar mot finkläder och träffades på star bowling istället för house of Champions.  


Riktigt grymt gäng är vi, så kul att träffa alla och hinna prata med nykomlingar och resterande jag inte hunnit nätverka med. 







Tack för igår! 
Ses snart på klubben! 

/mini Madde 
Www.fightercandy.se