houseofchampions.blogg.se

Här bloggar vi House Of Champions medlemmar

Nybliven kickboxare

Kategori: Dogge

Äntligen förstår hon vad en saftig lårkaka gör med ens livsvilja. Idag var det nämligen dags för Loella att göra sin kickboxnings/Muay Thai-debut.  Tuff träning är inget nytt för henne men Krunoslavs lowkicks var en ny, mindre angenäm, bekantskap. 

Liten omställning från ITF TKD men alltid nyttigt att testa nytt. Även om det säkert blir tufft i början.

Själv byggde jag mitsborg med kidsen och smurfade fram nya TMNT-avsnitt på paddan medan deras mamma sparrades med Amer, Patrik och alla andra som vågat sig till söndagspasset.  

Välkommen in i gänget! Må liniment lindra dina trasiga lemmar.Nyttigt med boxning

Kategori: Dogge

Boxningsinpirerat pass med Fadi. Känns som nåt man borde göra oftare. Fick mycket kärlek i ansiktet <3

Stannade och strechade lite, kollade på fortsättarna och sparkade lite säck, ganska mysigt. Satt med grabbarna som lirade Sonic och Mario o rullade lindorna i lugn och ro. Verkligen i zen-mode efter träningen. Eller kanske bara tecken på en lätt hjärnskakning, vad vet jag :)

Varit mycket spring o galenskap på kontoret och var stressad till max innan men nu känns allt fridfullt. Kroppen är slut och hjärnan är tom. Bara "håll upp högerhanden", "vrid på stående foten, få med höften" och andra trevliga ekon i huvudet. 

Behövs verkligen. Gäller bara att minnas det när man är stressad över att hinna träna. Nästa alltid värt det!  

Och om man missar träningspassen så blir man aldrig en...

...Teenage Mutant Ninja Turtle!


Varit slapp...

Kategori: Dogge

... Men ska åter bli en ninja turtle. Efter påtryckningar från Fighter Candy så kände jag mig tvungen att skriva en rad. Hösten har varit full av internutbildningar, vab, övertid och förkylningar... Dåliga ursäkter med andra ord.
 
Efter att ha ingått i en träningspakt med Edwin "beautiful Pinoy" i tisdags så kände jag mig tvungen att komma in idag. Varit fruktansvärt slapp (som sagt) och det straffar sig. Konditionen är som bortblåst och guarden lika så. Fast vänstra rundsparken känns superbra :-) Det är de små sakerna man ska glädja sig åt. 

Lurat med kollegor på provträningar, arbetslaget på Muay Thai som gruppaktivitet och lyckats övertyga damen att köra med oss nästa termin. Känner mig som kampsportens jehovas vittne :-) Nu ska jag bara se till att ta mig hit på alla mina pass också!
 
Avslutar med en inspirerande bild på klubbkompisarna (bland annat helgens Champion Amer).
 
 
Nu haltar jag hem o vilar mina lårkakor. Som en vis man en gång sa " Low kicks är som julklappar, roligare att ge än att få" :-)