houseofchampions.blogg.se

Här bloggar vi House Of Champions medlemmar

Save My day

Kategori: Allmänt, Madde

I onsdags tog jag en vilodag från klubben, för jag trodde att det var vad jag ville, men det var fel. När alla passen var över för dagen så ville jag verkligen träna. 

Ett försök med att rädda situationen med en promenad gjordes men frustrerad och arg la jag mig istället för att vakna nästa dag och inse att situationen går att rädda. 

Mikael höll ett pass på klubben så vi kunde gå dit och bli på bra humör. Vilken räddare i nöden. 
Blandat pass med chlinch, mits, säck och sparring. 

Nu ser vi fram emot helgen, matchsparring på house of Champions på lördag. 

/mini Madde
Www.fightercandy.seEn helg i kampsportens tecken

Kategori: Dogge

I fredags var det hets. Vaknade tidigt för att kunna gå tidigt från jobbet och skynda till min första ITF-gradering. Alltid lite nervöst när ens kunskaper bedöms. Körde tae kwon do (wtf) i några år förut men det var 15 år sen så... Nu har jag i varje fall graderat mig till vitt bälte (ja, första graderingen är rätten att bära bälte), får se hur det går i fortsättningen.

I lördags var det sedan dags för sparring i Slottsskogen. Lurade även med mini-me och min tkd-flickvän och drog på henne ett par snygga Muay Thai-shorts istället för den ordinarie doboken. Skitkul att köra lite med sparring utomhus, grilla och sparka boll. Lite folk som stannade och kollade och några till som frågade vad vi var för klubb och hur man hittar till oss. Bra PR :-)

Efter nån timma eller två så urartade allt i kullerbytsrace och folk som stod på huvudet eller brottades med katten Cesar (en vanlig dag med HoC).

Grymt kul att hänga med er alla, Mike, Mikael, Showan, David, Linnea, Lollo, Fadi, Tova, Nolan, Anna
och vem jag nu kan ha glömt. Fler såna initiativ :-)

Utomhus Champions

Kategori: Allmänt, Madde

Måndag och ny träningsvecka, vi flyttade ut från klubben till fotbollsplanen. 

För att passa in på planen bättre värmde vi upp med fotboll, varje insläppt mål blev 5 burpees, blev några då vi inte sysslar med fotboll i vanliga fall. Men kul hade vi. 

Fokus låg på armbågar i sparring och på mits. 

Jag behöver mer övning för att få det naturligt i sparringen. Inte så konstigt då det är en teknik vi inte kört så mycket. I övrigt var det första Muay Thai passet på en vecka, grymt kul att vara tillbaka. 

Tack för idag gänget! 

/mini 
Www.fightercandy.se