houseofchampions.blogg.se

Här bloggar vi House Of Champions medlemmar

Matchsparring

Kategori: Allmänt, Madde

Denna veckan har vart kanon trots förkylning och liknande åkommor. 

Jag har vilat onsdag - onsdag och min kropp har fyllt på med energi trots att jag har vart sjuk. Vila är så otroligt viktigt men ändå slarvar jag. Borde skämmas! 

Jag hade överträningssymptom och kroppen svarade otroligt bra på vilan. Länge sedan jag vilade så länge och bra, kan inte minnas när. 

På onsdag överaskade Fadi oss i tävlingsgruppen med en spa vistelse på Sankt Jörgen spa. Det var så underbart magiskt! Kroppen behövde verkligen den avslappningen och kul hade vi! 
Torsdag och jag gjorde mitt första pass på en vecka, kände att jag hade bra ork och det var skönt att vara tillbaka. 

Lördag och matchsparring, samlas innan och matcher tilldelades. Det är alltid kul att vara på klubben, matchsparring och många hungriga och lite nervösa fighters. Bra matchningar och duktiga deltagare. 

Själv körde jag mot en kille i 63,5 kg klassen, något kilo över min viktklass men det gör inget i en d-klass. 

Efter att ha kollat igenom klippen på matchsparringen ett antal ggr har jag kunnat reflektera över saker som jag gjorde bra och några mindre bra. Lite tankar på min blogg. (http://cottoncandyfighter.blogspot.se/2014/10/matchsparring.html?m=0)

Jag strävar ständigt efter utveckling och vill bli bättre. Därför är jag inte nöjd med min prestation. Jag lär mig samtidigt massor om mig själv och lär mig vad jag  gillar och vad jag är bra på. Samtidigt som jag ser vad jag ska jobba mer på. 

/mini Madde
www.fightercandy.se