houseofchampions.blogg.se

Här bloggar vi House Of Champions medlemmar

Vissa träningsperioder

Kategori: Dogge

Under vissa perioder i ens liv så är det inte lika lätt att ta sig till träningen som andra. Lätt att kika ut genom kontorsfönstret och längta hem, efter att krama små människor och få i sig en riktig kopp kaffe (istället för tjäran man dricker till vardags). Hade varit gott att lyssna på radion och småslumra på tåget när man ändå inte kör idag.

Men sen vill man ju kunna njuta av sin dåliga karaktär på helgen. Ta en glass o lite tårta på kalaset, dricka en bärs. Och så vill man ju få bättre teknik, jobba på sin guard och dåliga kondis. Sparka korrekta rundsparkar trots att man är aptrött. Då känns ju inte det lika hemskt att promenera bort till klubben.

Väl där är det grymt. Man blir fylld med energi. Mår bra av den totala tröttheten som infinner sig efter passen. Glad över att träffa sadisterna och självplågarna. Peppad! Kan åka hem glad och äta chips med gott (=mindre dåligt) samvete på lördagen.

Men just den där timman innan träningen början så lockar hemresan. Hur taggad man än varit på å träna hela dan så segar hjärnan ihop och lusten att träna minskar.

Vissa perioder är man helt enkelt inte lika motiverad att ta sig till träningen som andra men man blir inte bättre av spela flappy bird på tåget så...

Biter ihop, sliter mig upp och promenerar glatt bort och tar på mina svettiga handskar. Käns redan bättre och kommer garanterat att vara nöjd efteråt. Kan ju sitta o glo lite netflix på stretchmaskinen sen. Vi ses alldeles strax, kära träningskompisar!

Dogge

KOMMENTARER:

 • Viola säger:
  2014-03-06 | 21:16:01
  Bloggadress: http://weightless.myshowroom.se

  håller med!
  Kolla gärna in mitt inlägg där jag skriver om nackdelarna med att gå på diet och vad man bör göra istället:)
  Ha en fin dag!

Kommentera inlägget här: